
Malatya İlahiyat Vakfı 6. Genel Kurulu büyük bir katılımla gerçekleştirildi
Malatya İlahiyat vakfı 6. Genel Kurulu Mütevelli Heyetinin geniş katılıyla vakfımızın Kubbealtı Kitap-kafe salonunda gerçekleştirildi. Prof. Dr. Fikret Karaman'ın divan başkanlığına seçilmesiyle genel kurul gündeminin görüşülmesine başlandı. Yönetim kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Birsin faaliyet raporunu okudu ve rapor ibra edildi. Dr. Öğr. Üyesi Ömer TOZAL denetim kurulu raporunu okudu ve ibra edildi. Daha sonra yeni dönemde vakıf hizmetini yürütecek olan yönetim ve denetin asil ve yedek üyeleri genel kurulun oy birliğiyle seçildi.
Dilek ve temenniler kısmında vakfın sonraki yıllarda odaklanması gereken hususlar tespit edildi. Malatya İlahiyat vakfı genel kurulu, vakfın daha güçlü adımlarla yoluna devam etmesini sağlayan yeni bir motivasyon sağlayarak sona erdi.
Yönetim Kurulu asil üyesi olarak seçilen
1 | Prof. Dr. Mehmet BİRSİN | |
2 | Prof. Dr. Yusuf BATAR | |
3 | Prof. Dr. Emin ÇELEBİ | |
4 | Prof. Dr. Abdulcelil BİLGİN | |
5 | Prof. Dr. Murat SEZİK | |
6 | Doç. Dr. Ramazan MEŞE | |
7 | Dr. Öğr. Üyesi Serkan DEMİR |
hocalarımızı tebirk ediyorüz.
Malatya İlahiyat Vakfı olarak mütevelli heyetimize ve organizasyonda görev alan Kubbealtı kitap kafe çalışanlarına teşekkür ediyoruz. İki yıl boyunca görev yapacak yönetime başarılar diliyoruz.